Központi tanulmányi információs rendszer
www.tanulmanyi.info
     Regisztráció  
   

Tisztelt felhasználó!

A Központi tanulmányi információs rendszer igénybevételéhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kattintson a RENDBEN gombra. A sikeres regisztrációhoz szükség van az alábbiakban megadott információk írásos megerősítésére, melyet az info@tanulmanyi.info címen megtehet. A regisztráció során kettő felhasználó (intézmény vezető és egy adminisztrátor) megadására van lehetősége, mely személyek a legmagasabb jogú felhasználói lesznek az intézménynek. Kérjük, mindkét személy adatait pontosan adja meg!

A rendszer használatának díja: 9900 Ft + Áfa / hónap / intézmény

Köszönjük megtisztelő bizalmát,
Tanulmanyi info  
 

Személyes adatok védelme és regisztráció: A regisztráció során néhány kötelezően és opcionálisan megadható személyes adatot rögzít rendszerünk. A www.tanulmanyi. info szolgáltatás üzemeltetője kijelenti, hogy a megadott adatokat nem adja tovább harmadik szervezetnek, harmadik személynek a személyes adatok tulajdonosának (felhasználó) előzetes hozzájárulása nélkül.
 

Intézmény neve:

Intézmény jellege:

   

Vezető neve:

 

 

Intézmény adatai:

 
   

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

 
   

Telefon:

Telefax:

 

Elektronikus levélcím:

   

Hallgatók létszáma:

 

Kapcsolattartó adatai:

 

 

Név:

Telefon:

Elektronikus levélcím:

Mobil telefon:

 

Megjegyzés:

   

Adatok rendben:

   

A rendben gombra kattintva kijelentem és szándékomat fejezem ki, hogy a www.tanulmanyi.info internetes oldalon üzemeltetett "Központi tanulmányi információs rendszert" igénybe kívánom venni az általam képviselt intézmény valamint annak hallgatói, azok gondviselői részére, valamint vállalom a rendszer használatával kapcsolatos havi díjak megfizetését.